Obecnie jesteśmy jednym z największych w Polsce producentów cukierków. Produkujemy cukierki czekoladowe, praliny, galaretki, karmelki twarde i nadziewane. Należymy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Cukrowej SA i w całości jesteśmy polską firmą.

Wiemy, że doskonały smak nie byłby możliwy bez składników najwyższej jakości. Dlatego w produkcji cukierków wykorzystujemy to, co w naturze najlepsze: naturalne soki, miód, bakalie oraz delikatną czekoladę.

Szanujemy tradycyjne, sprawdzone receptury, które gwarantują niezmiennie dobry smak naszych cukierków, ale korzystamy także z nowoczesnych rozwiązań i śledzimy trendy rynkowe. Wszystko po to, aby nasze produkty stale zaskakiwały Klientów i osładzały ich beztroskie chwile.

Dzięki zróżnicowanej i bogatej ofercie możemy sprostać nawet najbardziej wyrafinowanym gustom. Stale rozwijamy asortyment i wprowadzamy nowe produkty, które kuszą niepowtarzalnym smakiem, aromatem i nowoczesną szatą graficzną.

Nasze cukierki powstają w jednej z najnowocześniejszych fabryk w Europie. Zautomatyzowane linie produkcyjne, gwarantują dużą wydajność oraz powtarzalność produktów. Dzięki temu każdy cukierek jest tak samo smaczny. Dysponujemy nowoczesnym laboratorium, w którym kontrolujemy proces produkcyjny. Poza zapleczem technologicznym, przywiązujemy ogromną wagę do zespołu, który codziennie pracuje nad smakiem naszych produktów. Zatrudniamy specjalistów, których kwalifikacje oraz doświadczenie pozwalają na utrzymanie wysokiej jakości.

Nasze cukierki od lat są doceniane przez konsumentów, jak i specjalistów z branży, o czym świadczą liczne nagrody i wyróżnienia. Wyroby Pszczółki podbiły także rynki zagraniczne. Można je znaleźć na sklepowych półkach m.in. w USA, Rosji, Zjednoczonych Emiratach Arabskich, Jordanii, Niemczech, Łotwie, Słowacji, Czechach, Estonii, Azerbejdżanie czy Mongolii.

Strona główna